Mijn naam is Tamara Ellens en ik ben het gezicht achter Magische Kids.
Hierboven zie je al een aantal steekwoorden die mij goed omschrijven: Italië en Australië bijvoorbeeld... Italië vind ik een prachtig vakantieland, maar ook Australië zit echt in mijn hart. In 2009 heb ik hier samen met mijn man in een campertje rondgereisd en nog voordat we weer naar huis reisden zei ik
"hier gaan we ooit nog eens naar terug" 
Naast reizen en vakantie vieren ben ik gek op lekker eten, hoe vaak ik ook probeer om aan m'n lijn te denken... een broodje shoarma,  pizza of pasta carbonara kan ik echt niet aan me voorbij laten gaan. (Dus moet ik van mezelf minimaal 2 keer per week hardlopen en dat lukt me ook aardig  ;-)

Het fotograferen zat altijd al in mijn bloed, maar na de geboorte van onze zoons heb ik er mijn werk van gemaakt. Eerst een aantal jaar in combinatie met mijn baan in loondienst, maar sinds 2019 als volledig zelfstandige in fotografie. Ik heb een opleiding bij de school voor fotografie in Groningen gedaan en diverse workshops en cursussen gevolgd bij andere fotografen, zoals een newborn workshop bij Brenda Pie in Alkmaar, een 2-daagse workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer en de opleiding Moment Design bij Cynthia de Jong Fotografie in Oldekerk.
Ik richt mij met mijn fotografie voornamelijk op newborns, kinderen, gezinnen & families en bruiloften, maar daarnaast ben ik ook actief als schoolfotograaf en doe ik mooie  opdrachten in de bedrijfsfotografie.

Rond de kerstperiode heb ik altijd een leuke win-actie op mijn social media waarbij ik een magische kerstkaart ga maken voor de winnaars. Mijn allereerste Magische Kerstfoto zien jullie hieronder. Dit is het begin geweest van Magische Kids, want het is toch veel leuker om het hele jaar Magische avonturen te beleven!