Voor een unieke en magische foto van jouw kids neem ik graag de tijd om deze perfect te maken. 
We hebben van te voren uitgebreid overleg en bespreken jullie wensen voor de foto, dit kan face-to-face, telefonisch en/of via e-mail zijn.
Is jouw kind bijvoorbeeld gek op olifanten, giraffes, walvissen of ijsberen? Of juist meer van vliegtuigen, treinen, luchtballonnen of boten? 
Alles kan, alles mag!
Als ik wat meer weet over jullie kids en de wensen dan ga ik op zoek naar de perfecte foto die daarbij past. Jullie krijgen nog voordat we foto's gaan maken een aantal  magische voorbeelden toegestuurd waaruit jullie een keuze kunnen maken.

Zodra jullie een foto hebben gekozen maken we een afspraak om de kids te fotograferen. Dit doen we in de meeste gevallen bij mij thuis, maar als de foto daarom vraagt kan het zijn dat we een locatie in de buurt kiezen. 
Het fotograferen duurt ongeveer 45 minuten. Ik maak hierbij graag gebruik van accessoires die de foto net even helemaal af maken. Dit kan zijn een ouderwetse opa-pet, een pilotenmuts, een lievelingsknuffel van jouw kind zelf, een prinsessenjurk, of kleding in een bepaalde stijl.  Deze accessoires heb ik zelf en kunnen we tijdens de sessie passen en proberen. 

Na de reportage heb ik 2 weken nodig om de magische foto voor jullie perfect te maken en aan jullie af te leveren.