Het "Ik Kan Het Zelf-Pakket" is bedacht in de Corona-periode. Ik kon geen shoots meer doen, maar de vraag naar Magische Kids foto's bleef, daarom heb ik dit doe het zelf pakket bedacht. Inmiddels mogen we weer afspraken maken, maar toch heb ik besloten om dit pakket ook te blijven aanbieden:

Bij dit pakket maak je zelf de foto van jouw kind(eren) en maak ik er een passende Magische Kids-achtergrond bij.
Je kunt van te voren aangeven wat je leuk vind of 1 van de foto's op deze website kiezen, maar je kunt je ook laten verrassen natuurlijk...
Je bent er in ieder geval zeker van dat ik er alles aan zal doen om er een super gave foto van te maken!
De meeste foto's zijn geschikt voor 1 of maximaal 2 kindjes. Bij sommige foto's lukt het om meer kindjes te plaatsen, maar die keuze is beperkter.

Ik kan het zelf pakket-1:
- een digitaal bestand met mijn Magische Kids logo erop, geschikt voor online gebruik, niet voor afdrukken
- een canvas van 40 x 60 cm (meerprijs voor 50 x 70 is € 14,95) 
€ 99,95

Ik kan het zelf-Pakket 2:
- een digitaal bestand met mijn Magische Kids logo erop, geschikt voor online gebruik, niet voor afdrukken
- een kunststof poster van 40 x 60 cm (meerprijs voor 50 x 70 is € 7,95) 
€ 79,95

Ik kan het zelf-Pakket 3:
- een digitaal bestand zonder mijn Magische Kids logo, geschikt voor alleen eigen gebruik
(toegestaan is het gebruik op eigen social media, niet toegestaan is deelname aan fotowedstrijden, het doorsturen en/of verkopen van de foto's) 
€ 49,95

Wil je meer dan 1 Magische Foto, bijvoorbeeld 1 voor je zoon en 1 voor je dochter dan ontvang je 25% korting op het 2e/3e/4e  pakket!
Je betaalt dan bijvoorbeeld 1 x € 49,95 voor het eerste pakket 3 + € 37,50 voor het 2e pakket 3, Totaal € 87,45

-----------------------------------------------------------------------------------

Hoe werkt het?
-Als je een Magische-Kids-Foto via het Ik-kan-het-zelf-pakket wilt boeken, vul dan het boekingsformulier in en kies voor het Ik-kan-het-zelf-Pakket 1, 2 of 3. 
- De betaling gaat vooraf, je krijgt hiervoor een betaalverzoekje

- Je ontvangt van mij een e-mail met daarin veel tips om zelf die mooie foto's van je kind(eren) te maken. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat je vanuit het juiste standpunt gaat fotograferen, dus je zult er even wat bloed, zweet en tranen voor over moeten hebben, maar... dan krijg je ook wat natuurlijk! :-)

- Tijdens ons mailcontact gaan we samen kijken welke Magische Achtergrond jullie willen, dit kan 1 zijn die al op mijn website staat of iets nieuws gebaseerd op wat jouw kind leuk vind.... maar je kunt je ook laten verrassen*.  Ik ga dan kijken welke achtergrond het beste bij jouw eigen foto past. Voorbeelden zien? Ga op avontuur!

- Voordat ik de canvas of poster ga bestellen ontvang je altijd een proef via mail, pas als je akkoord geeft voor de Magische Foto wordt jouw canvas of poster besteld.

- De canvassen en/of posters kunnen op afspraak bij mij afgehaald worden. Verzenden kan ook, hiervoor betaal je € 6,95 verzendkosten.

* Als je voor een verrassing kiest is het niet mogelijk om achteraf te wijzigen: Stel ik maak een Magische Foto met een olifant, dan kun je niet achteraf aangeven dat je liever een giraffe had gehad. De verrassingsfoto is dus echt een verrassingsfoto!

Wil jij ook zo'n gave Magische Kids Foto? Ga dan naar het boekingsformulier

Heb je vragen, mail me gerust!